Sistemul de operare Android !

Astăzi suntem anunţând o nouă versiune a platformei Android - Android 2.3 (Turtă dulce). Acesta include multe tehnologii noi platforme şi API-uri pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze aplicaţii mare. Unele dintre evidenţiază includ: Îmbunătăţiri pentru dezvoltarea de jocuri: Pentru a îmbunătăţi capacitatea de reacţie globală, am adăugat un nou colector de gunoi concurente şi optimizate de manipulare platforma eveniment global. De asemenea, am dat dezvoltatorilor acces nativ la mai multe părţi ale sistemului prin expunerea unei game largi de API-uri native. Din cod nativ, cererile pot accesa acum evenimente de intrare şi de senzor, EGL / OpenGL ES, OpenSL ES, şi activele, precum şi un nou cadru pentru gestionarea ciclului de viaţă şi ferestre. Pentru procesarea mişcare precisă, dezvoltatorii pot folosi mai multe tipuri de noi senzori, inclusiv giroscop. Multimedia Rich: Pentru a oferi o mare mediu multimedia pentru jocuri si alte aplicatii, am adăugat suport pentru VP8 noi formate video şi WebM, precum şi sprijin pentru codare AAC şi AMR-bandă largă. Platforma oferă, de asemenea, efecte audio noi, cum ar fi reverb, egalizare, virtualizare căşti, şi Bass Boost. Noile forme de comunicare: Platforma include acum suport pentru front-aparat de fotografiat cu care se confruntă, SIP / VOIP, şi Near Field Communications (NFC), pentru a permite dezvoltatorilor include noi capabilităţi în cererile lor. Pentru o prezentare completă a ceea ce este nou în platforma, a se vedea Android 2.3 Integrarea Europeană Platform. Alături de noua platformă, suntem eliberarea actualizări pentru Instrumente SDK (R8), NDK, şi Plugin ADT pentru Eclipse (8.0.0). Noile caracteristici includ:
  • Debug simplificată se bazează: Dezvoltatorii pot genera cu uşurinţă depana pachete fără a fi nevoie să configuraţi manual manifesta cererea lui, făcând flux de lucru mai eficient.
  • Integrat de sprijin ProGuard: ProGuard acum este ambalat cu Tools SDK. Dezvoltatorii pot eclipsa acum codul lor ca parte integrantă a unui comunicat de a construi.
  • îmbunătăţiri HierarchyViewer: instrument HierarchyViewer include un UI actualizat şi este acum accesibil direct din Plugin ADT.
  • Preview de noi UI Builder: Un release timpuriu al unui editor nou aspect vizual permite dezvoltatorilor să creeze planuri în ADT prin glisarea şi fixarea elementelor de UI de la meniuri contextuale. Este o lucrare în curs de desfăşurare şi ne-am propus pentru a itera repede pe ea.

Niciun comentariu:

 
Home | Gallery | Tutorials | Freebies | About Us | Contact Us

Copyright © 2009 Naty |Designed by Templatemo |Converted to blogger by BloggerThemes.Net

Usage Rights

DesignBlog BloggerTheme comes under a Creative Commons License.This template is free of charge to create a personal blog.You can make changes to the templates to suit your needs.But You must keep the footer links Intact.