- Debug simplificată se bazează: Dezvoltatorii pot genera cu uşurinţă depana pachete fără a fi nevoie să configuraţi manual manifesta cererea lui, făcând flux de lucru mai eficient.
- Integrat de sprijin ProGuard: ProGuard acum este ambalat cu Tools SDK. Dezvoltatorii pot eclipsa acum codul lor ca parte integrantă a unui comunicat de a construi.
- îmbunătăţiri HierarchyViewer: instrument HierarchyViewer include un UI actualizat şi este acum accesibil direct din Plugin ADT.
- Preview de noi UI Builder: Un release timpuriu al unui editor nou aspect vizual permite dezvoltatorilor să creeze planuri în ADT prin glisarea şi fixarea elementelor de UI de la meniuri contextuale. Este o lucrare în curs de desfăşurare şi ne-am propus pentru a itera repede pe ea.
Sistemul de operare Android !
În faţa prăpastiei . . . !
După ce termin liceul, eu aş vrea sa merg la facultatea de arhitectura/proiectant, din păcate în Oradea, pentru că aici nu e aşa de scumpă taxa.După terminarea ei , aş vrea să mă duc să lucrez langă un arhitect sau proiectant, după meseria pe care o să o termin, să mai învăţ şi eu ceva. Este mai posibil să lucrez ca şi proiectant pentru că este foarte greu să intri la facultatea de arhitect dacă nu ai făcut desen tehnic în liceu, dar cu foarte multă muncă ai poate o mică sansă, asta depinde de fiecare persoană.
Pentru mine asta este o meserie de viitor, adică sa fim un pic realişti de proiectanţi şi arhitecţi vor fii întotdeauna nevoie şi că o să am o sansă în plus pentru a găsi o meserie de unde să ştiu că nu o „să mor de foame”, adică se ştie că un arhitect, dacă este bun şi îi place ceea ce face, caştigă destul de bine.
Ca să ajungi să profesezi în această meserie, după părerea mea, îţi trebuie foarte multă muncă şi o imaginaţie foarte dezvoltată. Dacă ajungi să profesezi în această meserie nu o mai depinzi de părinţii, mă refer după ce termini facultatea, normal ca în orice meserie nu poţi câştiga foarte mulţi bani ca începător, dar un salar modest mă gândesc că poţi sa primeşti.